Η εταιρεία “Sport Nutrition” (ΓΕΜΗ :115134137000 – ΑΦΜ: 999049987) ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Κόρινθο. Σκοπός της είναι να προσφέρει στο κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας, όσον αφορά στον αθλητικό χώρο.

Είναι γνωστό σε όσους αθλούνται ότι η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό η “Sport Nutrition” γνωρίζοντας ότι η EAS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της αθλητικής διατροφής και ότι περνά τα προϊόντα της από τακτικό εργαστηριακό έλεγχο, για την ανίχνευση απαγορευμένων ουσιών, μέσω των αναγνωρισμένων από την Δ.Ο.Ε. αρμόδιων εργαστηρίων, οδηγήθηκε στην αντιπροσώπευση των κορυφαίων προϊόντων αθλητικής διατροφής της EAS.

Από το 2005 η “Sport Nutrition” έχει εδραιωθεί στον αθλητικό χώρο καθώς και στο χώρο του fitness, έχοντας στο πελατολόγιο της αθλητικά σωματεία, γυμναστήρια, φαρμακεία, καταστήματα αθλητικής & υγιεινής διατροφής καθώς και αθλητικά κέντρα όπως εθνικά στάδια και κολυμβητήρια. Ένας ακόμα στόχος της “Sport Nutrition” είναι να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια ατόμων για ελάττωση του σωματικού τους βάρους. Έτσι προσφέρει στο κοινό την νέα σειρά προϊόντων που αφορούν την δίαιτα Άτκινς.

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει συνεχής εξέλιξη στο χώρο η Sport Nutrition υπόσχεται παράλληλα να συνεχίσει την προώθηση στην αγορά των παραπάνω προϊόντων καθώς και οποιασδήποτε εταιρείας αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις, με εντιμότητα και με άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση.

Στο κατάστημα μας λειτουργεί αυτόματος πωλητής και έχετε την δυνατότητα οποιαδήποτε ώρα και ημέρα θελήσετε
(24 ώρες / ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα) να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Δημοφιλείς κατηγορίες

Sport Nutrition

Αθλητική διατροφή και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία “Sport Nutrition” ιδρύθηκε το 2005 και σκοπός της είναι να προσφέρει στο κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας, όσον αφορά στον αθλητικό εξοπλισμό και τα συμπληρώματα διατροφής.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας προϊόντα και τις εβδομαδιαίες προσφορές!