ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και ισχύουν μόνο τα έξοδα αντικαταβολής 3€.

1. Αντικαταβολή: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σας.
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας μέσω ACS (έξοδα αποστολής 3€ + έξοδα αντικαταβολής 3€).

*Για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και ισχύουν μόνο τα έξοδα αντικαταβολής 3€.

2. Τραπεζική Μεταφορά Eurobank: Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας μας που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σας είναι:

 • EUROBANK:
  Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0416.63.0200000654
  IBAN: GR74 0260 4160 0006 3020 0000 654

*Επιπλέον έξοδα, που προκύπτουν από μεταφορά διαφορετικής τράπεζας, επιβαρύνουν τον εντολέα.

3. PayPal: Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω Paypal. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό Paypal. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας κατευθείαν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσω της ασφαλούς σύνδεσης που προσφέρει η Paypal.

4. Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την κάρτα σας. Θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας για να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωση της.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 19:00

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sport Nutrition, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την δική σας εξυπηρέτηση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε.

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν κωδικό παραγγελίας τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλ. 6945 874287 (από τις 9:00 έως τις 14:00) ή με email στο info@sportnut.gr.

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί σε 24 ώρες από την ώρα που θα την καταχωρήσετε και εφόσον δεν έχετε ενημερωθεί ότι σας έχει αποσταλεί.
Μετά την αποστολή της είναι αδύνατη η ακύρωση της παραγγελία σας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ EMAIL

  Δημοφιλείς κατηγορίες

  Sport Nutrition

  Αθλητική διατροφή και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία “Sport Nutrition” ιδρύθηκε το 2005 και σκοπός της είναι να προσφέρει στο κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας, όσον αφορά στον αθλητικό εξοπλισμό και τα συμπληρώματα διατροφής.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL
  Newsletter

  Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας προϊόντα και τις εβδομαδιαίες προσφορές!