Πατήστε τα βελάκια παρακάτω για να ανοίξει το αναδυόμενο κείμενο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όροι και Προϋποθέσεις

Το Sport Nutrition είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρίας Sport Nutrition, (ΑΦΜ 999049987, ΔΟΥ: Κορίνθου), που εδρεύει στην Κόρινθο(Ερμού 83).
Η εταιρεία μέσω του δικτυακού τόπου Sport Nutrition, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους οι επισκέπτες /χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να προβούν σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του, μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως.
Η χρήση του Sport Nutrition συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Οι επισκέπτες /χρήστες έχουν την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του Sport Nutrition και την τυχόν καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου, χρέωση χρόνου παραμονής σε αυτό).
Επίσης, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον προσωπικό εξοπλισμό τους με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που τους επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του. Εφόσον οι επισκέπτες /χρήστες επιθυμούν να εγγραφούν στις υπηρεσίες του Sport Nutrition συμφωνούν να:
α) παρέχουν αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που τους ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του
β) διατηρούν και επιμελώς να ενημερώνουν τα στοιχεία εγγραφής τους ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.
Το Sport Nutrition παρέχει στους χρήστες/τριες υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων τους.
Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account).
Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν αμέσως το Sport Nutrition για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.
Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από αυτόν στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).
Το Sport Nutrition δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.
Το Sport Nutrition διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/τριες/μέλη του.
Οι χρήστες/τριες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το Sport Nutrition διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/τριες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.
Τα προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιριών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
Οι χρήστες/τριες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι δεν τους παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγουν, αντιγράφουν, πωλούν, μεταπωλούν ή/και εκμεταλλεύονται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο, σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του Sport Nutrition.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Sport Nutrition δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημία υποστούν οι επισκέπτες /χρήστες των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Sport Nutrition στις οποίες προβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία.
Τα περιεχόμενα Sport Nutrition παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.
Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το Sport Nutrition αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Το Sport Nutrition διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Το Sport Nutrition δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
Συνιστούμε σε παιδιά και νέους ηλικίας κάτω των 18 ετών να εξασφαλίζουν την άδεια των γονέων τους πριν αποστείλουν προσωπικά τους στοιχεία στο website της Sport Nutrition.
Οι σύνδεσμοι (links) που βρίσκονται στο Sport Nutrition πιθανόν να σας μεταφέρουν εκτός του δικτύου του.
Στην περίπτωση αυτή το Sport Nutrition δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, τη λειτουργία, καθώς και για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στα sites αυτά.

Τρόποι Παραγγελίας & Πληρωμής

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε OnLine μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σύμφωνα με τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο ηλεκτρονικό σας καλάθι.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, διαθέτουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.
1. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας μέσω ACS (έξοδα αποστολής 3€ + έξοδα αντικαταβολής 3€) Για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (έξοδα αντικαταβολής 3€)
2. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας  μας που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σας είναι:
1. EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0416.63.0200000654 IBAN: GR74 0260 4160 0006 3020 0000 654
Εμείς, μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, ελέγχουμε μέσω web banking τους λογαριασμούς μας και μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, αποστέλουμε την παραγγελία σας. (έξοδα αποστολής 3€) Για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
2. PAYPAL
Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω Paypal. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό Paypal. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας κατευθείαν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσω της ασφαλούς σύνδεσης που προσφέρει η Paypal. (έξοδα αποστολής 3€) Για παραγγελίες άνω των 29 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Η Sport Nutrition σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα την Sport Nutrition περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 6,5%, ή Φ.Π.Α. 24% και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδείξετε (εκτός της περίπτωσης όπου η περιοχή στην οποία θέλετε να γίνει η αποστολή προσδιορίζεται ως δυσπρόσητη απο την εταιρία μεταφορών,οπότε στην περίπτωση αυτή το δέμα σας θα παραμείνει στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα courier και θα ενημερωθείτε ώστε να το παραλάβετε απο εκεί). Τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής αναφέρονται στους τρόπους παραγγελίας.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωση της. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 19:00

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν κωδικό παραγγελίας τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλ. 6945 874287 (από τις 9:00 έως τις 14:00), ή με φαξ στο 27410 22206 ή με email στο info@sportnut.gr.
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί σε 24 ώρες από την ώρα που θα την καταχωρήσετε και εφόσον δεν έχετε ενημερωθεί ότι σας έχει αποσταλεί. Μετά την αποστολή της είναι αδύνατη η ακύρωση της παραγγελία σας.

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.
Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η ημερομηνία γέννησης σας, διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα και οι λογαριασμοί, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sport Nutrition, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.
Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται μόνο για την δική σας εξυπηρέτηση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε.
Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.
Το Sport Nutrition επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.
Το Sport Nutrition παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου.
Το Sport Nutrition δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο Sport Nutrition χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α.
Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο.
Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω Sport Nutrition διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.